DOSIGN ENGINEERING: I AM A DOSIGNER

arbeidsmarktcampagne: TV commercials, branded content, reports, visuals voor print en online uitingen

ACHTERGROND

Als multidisciplinair engineeringbureau uit Rotterdam verbindt Dosign Engineering sinds 1985 ambitieuze engineers en ingenieurs met de meest toonaangevende bedrijven over heel de wereld.

Het uitgebreide netwerk van engineers en ingenieurs, Dosigners, bestaat uit échte vakmannen en –vrouwen. Met hart voor de zaak, passie voor techniek en veel persoonlijkheid op de werkvloer. Werken voor Dosign Engineering betekent engineeren op topniveau en Dosigners maken het verschil.

VRAAG

Dosign Engineering vroeg MOSES. een voorstel te doen voor een nieuwe stijlvoering van de TV commercials en de campagne ‘I am a Dosigner’.

OPLOSSING

In de campagne uitingen laten we zien wat het werk van een Dosigner inhoudt. Deze Dosigner’s en hun werk waren zonder opsmuk te zien in printuitingen zoals brochures, flyers en in divers bewegend beeld waaronder TV commercials, billboards en video reports.

RESULTAAT

Regelmatig is Dosign Engineering te zien op Discovery Channel. Tijdens de campagne ‘I am a Dosigner’ maakte de Discovery-kijker o.a. kennis met Mechanical Engineer Matthijs Hartog, die door Dosign Engineering bij het ingenieursbureau KCI werd gedetacheerd. Een video report van 2 minuten dat over hem werd gemaakt, is door de kijker als positief gewaardeerd.

CAMPAGNE UITINGEN

 

visuals voor print, website en online banners

TV commercials

TV billboard en report

DIRECT CONTACT

 

Johan den Heijer

Creative Director & Founder

+31 20 4625301
+31 6 26372761

MOSES. is een marketing communicatie bureau. Wij creëren campagnes voor ambitieuze ondernemingen.

Tijdens deze samenwerking willen wij het merk ZIJN. Na een sterke strategische analyse, komen wij met een spot on oplossing, waarvan wij weten dat deze werkt. MOSES. is lean & mean; wij stellen per project het juiste team samen, een ijzersterke combinatie tussen effectieve creatie en efficiënt project management. Wij zijn recht door zee, werken transparant en gaan voor optimaal partnership en resultaat.

Bekijk ook ander werk