GloMar Shipmanagement

Branding: Concept & creatie redesign website en printuitingen

ACHTERGROND

GloMar Shipmanagement BV is een jonge en dynamische Nederlandse rederij, welke opereert met een vloot van offshore support vessels. GloMar Shipmanagement opereert wereldwijd in tal van projecten in de offshore-industrie; offshore windenergie projecten, Safety Stand-by bij offshore-installaties, seismisch onderzoek support, beveiliging op offshore locaties.

VRAAG

GloMar Shipmanagement heeft aan MOSES. gevraagd om een voorstel te doen voor een restyle van de website, aangezien de oude website niet het gewenste karakter van GloMar Shipmanagement uitstraalde.

OPLOSSING

De nieuwe website van GloMar Shipmanagement diende jong en dynamisch te worden, gecombineerd met een betrouwbare uitstraling. Hiervoor hebben we een design gemaakt, waarin de vessels het belangrijkste op de website zijn geworden. MOSES. heeft dit gedaan door de foto’s van de vessels die er waren, stuk voor stuk te bewerken, zodat er 1 lijn in de stijl ontstond en daarnaast is er een look & feel uitgewerkt gebaseerd op de vraag van GloMar Shipmanament.

RESULTAAT

De nieuwe website van GloMar Shipmanagement is onlangs gelanceerd; www.gm-shipmanagement.com. De lancering van de nieuwe website was voor GloMar Shipmanagement een mijlpaal, waarmee de nieuwe koers van het bedrijf wordt ingezet.

CAMPAGNE UITINGEN

Visuals voor print en website

MOSES Glomar Project Case Huisstijl 2017

DIRECT CONTACT

 

Johan den Heijer

Creative Director & Founder

+31 20 4625301
+31 6 26372761

MOSES. is een marketing communicatie bureau. Wij creëren campagnes voor ambitieuze ondernemingen.

Tijdens deze samenwerking willen wij het merk ZIJN. Na een sterke strategische analyse, komen wij met een spot on oplossing, waarvan wij weten dat deze werkt. MOSES. is lean & mean; wij stellen per project het juiste team samen, een ijzersterke combinatie tussen effectieve creatie en efficiënt project management. Wij zijn recht door zee, werken transparant en gaan voor optimaal partnership en resultaat.

Bekijk ook ander werk