Dit is wat de Offshore Energy marketingcampagne ons vorig jaar heeft opgeleverd

Wij hebben een campagne gevoerd rondom ‘Offshore Energy 15’. Deze campagne was erop gericht om ons tijdens de beurs sterk te profileren en afspraken te genereren. Maar tijdens een beurs kun je onmogelijk met iedereen 1 op 1 in gesprek gaan en dus laat je een hoop potentieel liggen. Dat moet en kan anders dachten wij. Het resultaat is de campagne “Marketing waar sales blij van wordt.”

Hierbij zijn wij in de aanloop naar, tijdens en na dit evenement gaan bouwen aan een groot kwalitatief netwerk van leads. Onze focus lag hierbij niet enkel op de contacten tijdens de beurs, maar op het gehele umfeld er omheen.

 

Screen Shot 2016-10-17 at 17.33.46

 

Download de infographic met alle resultaten op een rij:

 

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

 

Naar Homepage

MOSES. is een marketing communicatie bureau. Wij creëren campagnes voor ambitieuze ondernemingen.

Tijdens deze samenwerking willen wij het merk ZIJN. Na een sterke strategische analyse, komen wij met een spot on oplossing, waarvan wij weten dat deze werkt. MOSES. is lean mean; wij stellen per project het juiste team samen, een ijzersterke combinatie tussen effectieve creatie en efficiënt project management. Wij zijn recht door zee, werken transparant en gaan voor optimaal partnership en resultaat.