MEDA PHARMA: CB12

campagne: social media, TV en radio commercials, video report, POS

ACHTERGROND

Meda Pharma Nederland brengt in het merk CB12 op de markt. CB12 is een mondspoeling voor een frisse adem tijdens een werkoverleg, goed gesprek, spannende date of avondje stappen. Allemaal momenten waarop je je in ieder geval geen zorgen wilt maken over je ademgeur. Met CB12 ben je 12 uur lang zeker van je adem.

VRAAG

Meda Pharma Nederland vroeg MOSES. een RTV campagne te ontwikkelen voor CB12 met als doel het merk sterker in de Nederlandse markt te zetten.

OPLOSSING

Om CB12 als een relevant product voor de doelgroep neer te zetten, basseerde MOSES. de campagne op een positieve motivatie: succes door zelfverzekerdheid.
De campagne draait niet zo zeer om het voorkomen en behandelen van een slechte adem, maar om de zekerheid van het hebben van een goede adem en het daarmee zelfverzekerd voor de dag komen van de gebruiker zelf.
Parallel lopend aan de RTV campagne, zette MOSES. een online actiematige campagne in. De campagne werd breed ondersteund op TV & Radio, Online en de winkelvloer.

RESULTAAT

De campagne ‘Met CB12 op weg naar succes’ werd ingeleid middels een radiocommercial en drie tv-commercials, waarin CB12 gebruikers in de vorm van testimonials over hun ervaring met CB12 vertellen.
In de online actiematige campagne riep CB12 Nederlanders op het grootste succesmoment van hun leven te delen. Zij konden dit moment via een app op de Facebookpagina van CB12 middels tekst, foto of film delen. De meest indrukwekkende inzending werd door CB12 beloond met een vijfdaagse VIP-trip voor twee personen naar dé successtad: New York. Van deze trip werd vervolgens een reisverslag gemaakt.
Met deze campagne werd de naamsbekendheid en het marktaandeel van CB12 vergroot.

CAMPAGNE UITINGEN

social media actie via facebook

3x TV commercials en Tag On winactie

online video's: making-of en report New York

DIRECT CONTACT

 

Johan den Heijer

Creative Director & Founder

+31 20 4625301
+31 6 26372761

MOSES. is een marketing communicatie bureau. Wij creëren campagnes voor ambitieuze ondernemingen.

Tijdens deze samenwerking willen wij het merk ZIJN. Na een sterke strategische analyse, komen wij met een spot on oplossing, waarvan wij weten dat deze werkt. MOSES. is lean & mean; wij stellen per project het juiste team samen, een ijzersterke combinatie tussen effectieve creatie en efficiënt project management. Wij zijn recht door zee, werken transparant en gaan voor optimaal partnership en resultaat.

Bekijk ook ander werk