RTL LIVE ENTERTAINMENT: GABBERS

merkpositionering (logo, huisstijl), keyvisual, TV commercial

ACHTERGROND

RTL Live Entertainment is in 2015 een samenwerking aangegaan met vier top comedians: Philippe Geubels, Roué Verveer, Guido Weijers en Jandino Asporaat, om een nieuwe show te lanceren, met slechts één doel; mensen keihard laten lachen.

VRAAG

RTL Live Entertainment vroeg MOSES. de creatie van de branding en campagne middelen van ‘GABBERS’ te realiseren.

OPLOSSING

De rode draad in de Gabbers campagne, is het idee dat de vier mannen één keer per jaar samenkomen, comedians onder elkaar, voor iets heel bijzonders. Uit de film ‘Wild Hogs’, wat staat voor eenheid, trots & verbroedering, haalden we onze inspiratie.

In de campagne wilden we daarom een soort vanzelfsprekendheid in hun samenkomst creëren. Mannen die elkaar misschien niet vaak zien, een unieke combinatie zijn, maar wel verbroederd naar dit event toewerken. De karakters verschillen ontzettend van elkaar en dat zien we ook, maar die verschillen verdwijnen even naar de achtergrond op weg naar het gezamenlijke doel: de Ziggo Dome. Ze zijn er allemaal voor één en hetzelfde doel!

RESULTAAT

Initieel was er 1 avond gepland voor GABBERS. Maar mede dankzij de campagne was deze avond heel snel volgeboekt, met als gevolg dat er 2 extra shows zijn toegevoegd. De eerste editie van Gabbers vindt plaats op 23, 24 en 25 juni 2016 in de Ziggo Dome.

CAMPAGNE UITINGEN

out of home en website

MOSES Gabbers Project Case Huisstijl 2017

TV commercial

DIRECT CONTACT

 

Johan den Heijer

Creative Director & Founder

+31 20 4625301
+31 6 26372761

MOSES. is een marketing communicatie bureau. Wij creëren campagnes voor ambitieuze ondernemingen.

Tijdens deze samenwerking willen wij het merk ZIJN. Na een sterke strategische analyse, komen wij met een spot on oplossing, waarvan wij weten dat deze werkt. MOSES. is lean & mean; wij stellen per project het juiste team samen, een ijzersterke combinatie tussen effectieve creatie en efficiënt project management. Wij zijn recht door zee, werken transparant en gaan voor optimaal partnership en resultaat.

Bekijk ook ander werk