RTL LIVE ENTERTAINMENT: GRAND

merkpositionering (naam, logo, huisstijl), website, TV en radio commercial, branded content uitingen

ACHTERGROND

RTL Live Entertainment en Fedde Le Grand zijn in 2014 een samenwerking aangegaan om een vernieuwend dance event neer te zetten in Koninklijk Theater Carre. De unieke locatie en de combinatie van dancemuziek, theatertechnieken en theaterkunst zorgen ervoor dat dit event zich van andere dancefeesten onderscheidt.

VRAAG

RTL Live Entertainment vroeg MOSES. een voorstel te doen voor een brand identity, eventnaam, key visual en TV campagne ter promotie van het event.

OPLOSSING

MOSES haar eerste uitdaging omvatte het bedenken van een naam voor het event. De naam moet pakkend zijn, jaren mee kunnen gaan en ook nog eens het achterliggende concept omvatten.

Het event vindt plaats op een bijzondere locatie, is exclusief, heeft allure, is uniek en groots. MOSES bedacht de naam “GRAND”.

Voor de campagne uitingen ontwierp MOSES een look&feel die geïnspireerd is op de film ‘Great Gatsby’ (extravagant, allure & decadent), maar dan anno 2014.

RESULTAAT

De eerste editie van de spectaculaire danceshow ‘GRAND’ eerder dit jaar in Koninklijk Theater Carré was een regelrechte hit. ‘GRAND’ is dan ook meer dan klaar voor de volgende stap: Op 12 maart 2016 wordt de Ziggo Dome volledig ondergedompeld in de magie van ‘GRAND’! Er is zelfs sprake van het grootste dancetheater ooit in de Nederlandse geschiedenis. Volledig gevuld met energieke beats, magie en indrukwekkende cross overs tussen art, dance en theater.

CAMPAGNE UITINGEN

out of home en website

MOSES Grand Project Case Huisstijl 2017

TV commercial en making-of

DIRECT CONTACT

 

Johan den Heijer

Creative Director & Founder

+31 20 4625301
+31 6 26372761

MOSES. is een marketing communicatie bureau. Wij creëren campagnes voor ambitieuze ondernemingen.

Tijdens deze samenwerking willen wij het merk ZIJN. Na een sterke strategische analyse, komen wij met een spot on oplossing, waarvan wij weten dat deze werkt. MOSES. is lean & mean; wij stellen per project het juiste team samen, een ijzersterke combinatie tussen effectieve creatie en efficiënt project management. Wij zijn recht door zee, werken transparant en gaan voor optimaal partnership en resultaat.

Bekijk ook ander werk