VBMS

arbeidsmarktcommunicatie campagne

ACHTERGROND

VBMS is gespecialiseerd in onderzeese stroomkabel installatie, Balance of Plant onderhoud van de duurzame markt, SURF installatie voor de olie- en gasmarkt en de installatie van interconnectoren. VBMS biedt kwalitatief hoogwaardige diensten in evenwicht gehouden met de kosteneffectiviteit, met een portefeuille met inbegrip van grote offshore ontwikkelingen in Europa en daarbuiten.

VRAAG

VBMS heeft MOSES. gevraagd als versterking omtrent arbeidsmarktcommunicatie. De gestelde doelstellingen waren het uitdragen van de merkidentiteit van VBMS naar de doelgroepen en het werven van kwalitatieve nieuwe medewerkers.

OPLOSSING

Vanuit strategisch oogpunt is LinkedIn als belangrijkste platform ingezet. De marketing en communicatie middelen die tijdens de campagne zijn ingezet bestonden o.a. uit een online video en online banners. Hierbij was niet zozeer het ‘plat’ werven de hoofdboodschap, maar is er vooral een beeld neergezet van VBMS als een een dynamische en innovatieve onderneming, waar kwalitatieve vakmensen op hun plek zijn.

RESULTAAT

Deze arbeidsmarktcommunicatie campagne heeft meer kandidaten opgeleverd dan verwacht en er is in het gehele umfeld van VBMS zeer positief gereageerd op de tone of voice en boodschap van de gehele campagne en de afzonderlijke middelen.

UITINGEN

Still uit de video

VBMS video

DIRECT CONTACT

 

Johan den Heijer

Creative Director & Founder

+31 20 4625301
+31 6 26372761

MOSES. is een marketing communicatie bureau. Wij creëren campagnes voor ambitieuze ondernemingen.

Tijdens deze samenwerking willen wij het merk ZIJN. Na een sterke strategische analyse, komen wij met een spot on oplossing, waarvan wij weten dat deze werkt. MOSES. is lean & mean; wij stellen per project het juiste team samen, een ijzersterke combinatie tussen effectieve creatie en efficiënt project management. Wij zijn recht door zee, werken transparant en gaan voor optimaal partnership en resultaat.

Bekijk ook ander werk